Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2008

Το κοινό συμφέρονΥπάρχει ακρίβεια…
Υπάρχει ανεργία…
Υπάρχει πληθωρισμός…
Υπάρχουν προβλήματα…
Υπάρχει ανέχεια…
Υπάρχει ανάγκη να κάνουμε όλοι υπομονή για να βελτιώσουμε το αύριο της χώρας μας.
Υπάρχουν διαθέσιμα 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!!!
Πω πω πω!
Ντρέπομαι μόνο που το σκέφτομαι!
Ντρέπομαι που σκέφτομαι ότι οι πολιτικοί ζητούν από το μέσο πολίτη όλες αυτές τις θυσίες και τις παραχωρήσεις, όλη αυτή την υπομονή και τη λιτότητα τα τελευταία χρόνια…
Ντρέπομαι γιατί όλες οι ΔΕΚΟ αυξάνουν τα τιμολόγιά τους, γιατί οι συντάξεις είναι στα κατώτατα όρια, γιατί το ΕΣΥ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, γιατί κάθε τόσο επανεξετάζονται τα επαγγέλματα τα οποία παίρνουν επίδομα ως βαρέα και ανθυγιεινά και μειώνεται συνεχώς ο αριθμός τους, γιατί γιατί γιατί… Η λίστα είναι πρακτικά ατελείωτη.


Παλιότερα πίστευα ότι οι πολιτικοί είναι άνθρωποι ανίκανοι, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο μπάχαλο της πραγματικότητας και της καθημερινότητας. Τώρα πια αυτή μου η άποψη σιγά σιγά τροποποιείται. Μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι οι πολιτικοί σε τούτο τον τόπο έχουν μία και μόνη διάθεση, μία και μόνη πολιτική φιλοδοξία. Σκοπός τους είναι να εξοντώσουν το μέσο άνθρωπο. Αυτή την προσπάθεια εγώ διαβλέπω, αυτό το σχέδιο δράσης. Έχουν τοποθετήσει εαυτούς όχι δίπλα ή έστω παράλληλα με τους συνανθρώπους τους, αλλά απέναντι από την κοινωνία, την οποία αντιμάχονται. Το γιατί δεν το έχω κατανοήσει ακόμα. Έχω όμως κατανοήσει κάτι άλλο. Ότι η ανθρώπινη κακία, βλακεία και επιθετικότητα είναι μεγέθη που δεν βρίσκουν όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου