Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο...
Ποιά είναι πραγματικά η καλύτερη δουλειά στον κόσμο;

Εδώ ο καθένας θα μπορούσε να διατυπώσει διαφορετική άποψη.

Βασικά εξαρτάται από τα κριτήρια τα οποία θέτετε, τις προσδοκίες που έχετε, το αντικείμενο της δουλειάς και σίγουρα τις απολαβές τις οποίες έχει η εν λόγω εργασία.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η καλύτερη δουλειά είναι να είσαι πρωθυπουργός μίας χώρας, π.χ της Ελλάδας. Αν είσαι αρκετά χοντρόπετσος ώστε να μην σε ενδιαφέρουν οι συνάνθρωποί σου, θα περάσεις φίνα. Θα κάνεις ταξίδια σε ωραία μέρη, θα δουλεύεις λίγες ώρες την ημέρα, όλοι θα σε χαιρετάνε, θα θέλουν να σε κάνουν παρέα. Θα παίρνεις καλά λεφτά, θα μπορείς υπό προϋποθέσεις να βγάζεις ακόμα καλύτερα. Θα τρως τα καλύτερα φαγητά, θα έχεις πολλούς τύπους να σε γλύφουν και τελικά θα γίνεται αυτό που λες εσύ, όσο κουταμάρα και να είναι! (Η απόλυτη επιβεβαίωση ενός άντρα!). Βέβαια στο σπίτι με τη γυναίκα τα πράγματα και οι ισορροπίες δεν αλλάζουν με τίποτα, δεν μπα να' σαι και ο ίδιος ο θεός...

Υπάρχει όμως και μία άλλη περίπτωση. Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο να είναι κάπου στην Αυστραλία, σε ένα τροπικό νησί, όπου θα αμείβεσαι 150.000 Αυστραλέζικα δολάρια για έξι μήνες δουλειάς, που είναι να καθαρίζεις μία πισίνα, να ταίζεις ψάρια, να ζεις καλά, να ελέγχεις την αλληλογραφία, να κάνεις κατάδυση, να πετάς με αεροπλάνο και να επικοινωνείς με άλλους ανθρώπους.
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις και εσύ μία αίτηση;
www.islandreefjob.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου