Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Η πόλη που ζούμε...



Εχτές το βράδυ γύρισα κουρασμένος από τη δουλειά. Ευτυχώς είχε θέση για να παρκάρω το μηχανάκι μου 15 μέτρα από το σπίτι μου. Όπως καταλάβατε πιθανόν, εκεί που μένω υπάρχει πρόβλημα με το παρκάρισμα. Σήμερα το πρωί, όταν κατέβηκα να πάω σε μία δουλειά, βρίσκω στη σέλα το μήνυμα της φωτογραφίας!

Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε, λέει:
"Αν ξαναβάλεις έτσι τη μηχανή σου, βρωμοαλήτη, να πιάνεις θέση αυτοκινήτου, θα περάσω με το τζιπ μου από πάνω της"

Σχόλια:

1ο Μπαίνω στον πειρασμό να δικαιολογηθώ. Θα πω όμως μόνο τούτο: Ναι, είχα παρκάρει τη μηχανή μου ΣΧΕΔΟΝ οριζόντια. Ναι, χωρούσε αυτοκίνητο. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν μεγαλύτερο από SMART, γιατί το μηχανάκι είχε 30 εκατοστά πίσω και 15 μπροστά.

2ο Αν υποθέσουμε ότι ο κύριος έψαχνε να παρκάρει, αυτό σημαίνει ότι άφησε το αυτοκίνητό του καταμεσής του δρόμου και άρχισε να γράφει μηνύματα. Αν είναι κάποιος γείτονας, πάει να πει πως μάλλον με έχει βάλει στο μάτι για κάποιο λόγο.

3ο Ο άνθρωπος αυτός σε κάθε περίπτωση έχει αυξημένη επιθετικότητα, διαταραχή των παρορμήσεων άγχος και διαταραχή του συναισθήματος, από δυσθυμία έως κατάθλιψη.
Σε κάθε περίπτωση η ζωή στην Αθήνα του κάνει πολύ κακό. Κακό κάνουν όμως σε καθένα μας τέτοιες πρωτοβουλίες δήθεν απειλητικών μηνυμάτων που θέλουν να μας περιορίσουν.

4ο Αν έχει όντως τζιπ στην Κυψέλη, κάνει πολύ κακώς. Εδώ μηχανάκι έχω και μπορεί να παρκάρω και στο επόμενο τετράγωνο.

5ο Ξαναπάρκαρα το μηχανάκι μου στην ίδια θέση. Στη θέση του δικού του μηνύματος έβαλα ένα δικό μου, με την ελπίδα να το δει. Τον προτρέπω ευγενικά να ζητήσει βοήθεια από επαγγελματία. Προσφέρομαι να του τη δώσω εγώ λόγω ειδικότητας. Και μάλιστα σε τιμή φιλική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου