Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

2012 The end of the world




Συνήθως δεν ανατυπώνω κείμενα...

Το συγκεκριμένο όμως είναι πολύ του γούστου μου και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ανατύπωση από taxalia.blogspot.com


Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:


1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομόλογα. Ένα μεγάλο μέρος των ¤ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολάρια (δείτε το γιατί στο 4) .

2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κάτι τις παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.

3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους.

4. Καλούμε την Κομισιόν να
δει το θέμα εξόδου μίας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους.

6. Συνάπτουμε συνθήκη με τη Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιο Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιο εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.

7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.

9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος εχθρό .


Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.

AP 2010

2 σχόλια:

  1. =ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ “ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ” ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ “ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΟΥΝ” ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ.
    -ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ FUNDS ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ !!!!
    -Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ή ΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

    -Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ[ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ], ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ:
    -ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΝΕ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ Β. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ[ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Β. ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ] ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ[Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ], ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΑΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ….

    -ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ [ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-FUNDS] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ [ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΗΛΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΛΠ ] , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    =ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ[ΟΤΕ,ΑΤΕ,ΤΤ,ΟΠΑΠ,ΚΛΠ] Ο ΥΠΟΙΚ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΙΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    -Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ» .
    -ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ]. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ -ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΚΛΠ ??
    - ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΙΡΑΚ/ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ[ΒΑΓΔΑΤΗ/ΒΑΒΥΛΩΝΑ], ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ/ΙΟΝΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. [ΜΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Β.ΑΦΡΙΚΗ.]
    -ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :-ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ.

    =THE BIRDS player in the North and winter in the South.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    =Α.. ΡΕ..ΤΖΟΥΛΙΑ, ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ..ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ..ΟΙ ΔΑΝΟΑΙΓΥΠΤΙΟΙ.

    http://www.philipnielsen.gr/2010/03/0-1.html

    -O Philip Nielsen, Δανοαιγύπτιος την καταγωγή, λέει ….να κάνουμε εδώ την Μέκκα της τσόντας, όπως παλιά την δεκαετία του 60’ και 70’ η Δανία…. για να δώσουμε λύση στα πολύ σοβαρά προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας.

    [[ Ο κ. Philip Nielsen ήταν συνεταίρος[certificate dnld] της Κας Jacoline Vinke-Παπακωνσταντίνου στην Your Greece Τουριστικές Υπηρεσίες ΕΠΕ και Διευθύνων Σύμβουλος στην Creative Marketing S.A. ]]

    -ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο κ. PHILIP NIELSEN ??

    -ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο κ. Philip Nielsen από την Δανία, μας προτρέπει, για τους λόγους που αναφέρει, να αναπτύξουμε την Βιομηχανία των ταινιών ενηλίκων (τσόντες). Αφού στην Ναυτιλία υπάρχει κρίση, από την άλλη η Ελλάδα δεν μπορεί να συναγωνιστεί τουριστικά, τις φθηνότερες χώρες όπως Κροατία, Τουρκία και Αίγυπτο. Μήπως να κάνουμε εδώ την Μέκκα της τσόντας. Η άλλη μου πατρίδα (Δανία) την δεκαετία του 60’ και 70’ έβγαλε πολλά λεφτά με τις ροζ ταινίες της.

    ====http://www.philipnielsen.gr/2010/03/0-1.html====
    SLALOM ON LINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή